Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Pre-Army update! (v1.2.5)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του Δεκαπεντάυγουστου! Εύχομαι να περάσατε καλά το καλοκαίρι και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας, γιατί ο χειμώνας προβλέπεται μακρύς....
Οι διακοπές μπορεί να φτάνουν στο τέλος τους, αλλά το Android Development δεν σταματάει ποτέ! Χθες δημοσίευσα την έκδοση 1.2.5 της εφαρμογής,στην οποία έχουν γίνει κάποιες μικροπροσθήκες.Ακολουθεί πλήρες changelog και σχολιασμός:


v 1.2.5 (16/8/2012)


* Προσθήκη File Browser για άνοιγμα φακέλου ληφθέντων αρχείων
! Αλλαγές στα "Μαθήματα":
* Ενημέρωση προγράμματος σπουδών και επισήμανση των αλλαγών με γαλάζιο χρώμα
* Προσθήκη Αλυσίδων μαθημάτων (στο εικονίδιο με την αλυσίδα)
* Προσθήκη ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου (Updated 17/07/2012)
* Προσθήκη προγράμματος εξεταστικής Σεπτεμβρίου (Updated 24/07/2012)
! Bug fixes:
* Διόρθωση στοιχείων επικοινωνίας κ.Κόκκορα


Η πιο σημαντική προσθήκη φυσικά, είναι η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στον φάκελο "CST Connect Downloads", όπου και αποθηκεύονται τα συνημμένα αρχεία των ανακοινώσεων.  Ο φάκελος φυσικά είναι προσβάσιμος και από οποιονδήποτε file browser, αλλά πιστεύω ότι η δυνατότητα εμφάνισης των αρχείων μέσω της εφαρμογής και χωρίς καν να χρειάζεται η παρέμβαση κάποιου file browser, είναι πολύ χρήσιμη! Δυστυχώς η βιβλιοθήκη που χρησιμοποίησα δεν δίνει δυνατότητες μετονομασίας και διαγραφής των αντικειμένων, παρά μόνο άνοιγμα. Στο μέλλον θα δοκιμάσω να το ενσωματώσω μόνος μου, ώστε να είναι πιο πλήρεις η δυνατότητες του file browser!

Οι υπόλοιπες αλλαγές έχουν να κάνουν με την ενημέρωση του προγράμματος σπουδών, του ωρολογίου προγράμματος και του νέου προγράμματος της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά το πρόγραμμα σπουδών 2012-2013, έγιναν οι απαραίτητες μεταφορές των μαθημάτων στα νέα εξάμηνα καθώς και η επισήμανση τους με γαλάζιο χρώμα ώστε να είναι εμφανείς οι αλλαγές. Επίσης προστέθηκαν και οι αλυσίδες των μαθημάτων, όπως αυτές ισχύουν στο νέο πρόγραμμα σπουδών.


Στο τίτλο του post γράφω ότι αυτό είναι το τελευταίο pre-army update, λόγω του ότι σε λιγότερο από ένα μήνα καλούμαι και γω με τη σειρά μου να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα.....
Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι τα updates για τους επόμενους μήνες θα είναι λίγο πιο αραιά, οπότε θα ζητήσω την κατανόηση σας για αυτό το διάστημα. Φυσικά όταν θα βρίσκω χρόνο δεν θα αμελώ να ενημερώνω την εφαρμογή με τις αναγκαίες αλλαγές που θα προκύπτουν, όσον αφορά τα νέα προγράμματα μαθημάτων καθώς και την προσθήκη νέων καθηγητών στις λίστες τις εφαρμογής.

Καλά να περνάτε και εις το επανιδείν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου