Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Είμαστε στον αέρα!!!

Μετά από 6 μήνες σκληρής προσπάθειας, ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης με την επίσημη διάθεση της εφαρμογής στο Google Play! Ήταν μια μεγάλη και κουραστική διαδρομή, αλλά στο τέλος άξιζε τον κόπο. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν, ειδικά τα παιδιά που δοκίμασαν την εφαρμογή κατά την φάση του Beta Testing.

Η εφαρμογή είναι σε stable επίπεδο γιαυτό και ο αριθμός έκδοσης της πήγε από το 0.5.x στο 1.0.x από όπου θα συνεχίσει η εξέλιξη της! Ναι, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, αλλά έχω στο μυαλό μου αρκετές ιδέες για την βελτίωση της εφαρμογής η οποίες θα υλοποιηθούν σταδιακά και με καθαρό μυαλό μιας και πλέον δεν υπάρχει το deadline της πτυχιακής!

Εκτός από τις προσωπικές μου ιδέες, περιμένω και τις δικές σας φυσικά, για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών της εφαρμογής! Απλά μου στέλνεται ένα email στο nikos.pard@gmail.com με θέμα "CST Connect Feedback" και θα χαρώ να κουβεντιάσουμε τις προτάσεις, τις απορίες, αλλά και τις παρατηρήσεις σας! Εύχομαι να χαρείτε την εφαρμογή και να γίνει μέρος της καθημερινότητας σας, παρέχοντας μια μικρή βοήθεια στον αγώνα για το πτυχίο! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου